Категория: Нет!

b2evolution + utf-8 howto на български

Нет! Коментирай »
За да стане възможно в b2evolution да се пише на кирилица и на български минимално необходимото което трябва да се изпълни е да се настрои b2evolution да ползва utf-8. Като е необходимо да се изпълнят няколко неща в процеса на инсталация. Това което ще… още »

нема нет

Нет! Коментирай »
нета е толкова гаден в момента че използвам wget за да браузвам. още »

National Georgaphic и други мисли

Нет!, Много кратки! Коментирай »
(ние българите) ще съборим сайта и на немския national geographic. не се научиха да не слагат тракийско злато като кандидат за корица. (сайта пада разбира се че това се случва) не се научиха тия западняци да не слагат никакво онлайн гласуване свързано… още »

мама и гугъл

Генерал!, Нет! 1 обратна връзка »
брат ми има подарък вчера от негов колега, който е бил на стаж в гугъл 1 фланелка на гугъл. и днес майка минава покрай компютъра на брат ми и казва "твойта блуза" поглеждам и той е отворил да търси нещо. още »

ze blog

Нет! Коментирай »
Обновяването до версия 1.8.2 мина съвсем безболезнено (много задобрявам на ъпдейти). или поне изглежда няма проблеми. Mногострадалният ми превод е на 88% и някой ден ще бъде съвсем публичен. само да си го потествам още малко, че пиша с много правописн… още »

***

Нет! Коментирай »

blog migration problems

Нет! 1 обратна връзка »
it seems that new version of b2evolution has some problems with cyrillic encoding and localisation. i can't repoduce on my pc. but i ll try to debug it today. its hard to debug when i can't see the problem. but 3 different people told me about it. so pro… още »