Категория: Музика!

KULTUR SHOCK

Музика!, Много кратки! Коментирай »
1.12.06 Sofia, Traffic Club - Bulgaria още »

Балканджи

Музика! 1 обратна връзка »
повод да пиша това е че най накрая чух балканджи на живо. и пак ще ги слушам :) иначе от известно време си ги връткам на mp3. това е първата българска гурпа която ми харесва от доста време насам. вчера по случай деня на софия имаше концерт в южния па… още »

холера

Музика! 4 обратни връзки »
след дълги години търсене си намерих "Уплаши детенце" единствения албум на "Холера". много любима моя група от детските години и не толкоз детските де. албумът го изнамерих рипнат на 2 mp3 по една за двете страни на касетката (какво ли беше това), не с… още »

нещо съм се побъркал

Музика! 1 обратна връзка »
щото от няколко дни слушам ейс ъв бейс. в момента слушам all that she wants. и не го спрях. чудя се дали съм добре. и защо съм решил че не е толкова гадно като едно време. и въртя тука мегахитовете дето никой не си ги спомня вече. още »

фолк

Музика! Коментирай »
предната седмица мина под тоталната доминация на фолка. в разновидността му folk/pagan metal. като основното в плей листата ми беше Pagan Reign "Ydeli Biloy Veri" и Carved in Stone "Hear the Voice" фолк вълната започна в началото на седмицата с Cruach… още »

mago de oz

Музика! 2 обратни връзки »
последното ми музикално "откритие". от няколко дни съм източил всичко и слушам ли слушам. и се кефя. и после пак слушам ама сигурно трябва да поспра по някое време за да не ми омръзнат.и не мога да реша кой албум ме кефи най много. какво представлява… още »

Mangasarian Brothers ©

Нет!, Музика! 3 обратни връзки »
наско ми го прати сутринта за което благодаря :) ако нямаше вече скалауец щеше да бъде гениално. то и сега пак е маниакално ама на мен леко ми избива на клише. което не му пречи много да ме кефи. мега простотия. точно като за мен. иска дебела връзка… още »
Контакт / Помощ. ©2017 by Ivan Petrov. blogging software.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Skin Faktory.