Category: "Музика!"

KULTUR SHOCK

Posted on Nov 20, 2006 by in Музика!, Много кратки!

1.12.06 Sofia, Traffic Club - Bulgaria

Leave a comment »

Балканджи

Posted on Sep 18, 2005 by in Музика!

повод да пиша това е че най накрая чух балканджи на живо. и пак ще ги слушам :) иначе от известно време си ги връткам на mp3. това е първата българска гурпа която ми харесва от доста време насам.

вчера по случай деня на софия имаше концерт в южния парк. от който концерт хаванах почти само балканджи. и пак ме изкефиха. много. по едно време скачах с колелото доколкото мога. е вярно че по принцип не мога да скачам много и бях на бира и половина ама скачах.

бях си обещал че ако някога наблизо се продават дисковете им ще си ги купя.е купих си ги и двата:) заради радостта и удоволствието което ми е доставила музиката им. защото се кефя на творчеството на тез хора.

за музиката. то си трябва да се чуе някак си не върви да се описва музика.а точно тази музика може да се изтегли сводобно от тук. аз в момента си тегля и слушам демотата и си се кефя.

да само дето ми стана някак гадно и тъжно в момента заради Николай Баровски и се чудя какво ли мога да направя. a понякога се чудя какво ли е станало някога и какво ще стане.

1 comment »

холера

Posted on Aug 29, 2005 by in Музика!

след дълги години търсене си намерих "Уплаши детенце" единствения албум на "Холера". много любима моя група от детските години и не толкоз детските де.
албумът го изнамерих рипнат на 2 mp3 по една за двете страни на касетката (какво ли беше това), не съм го виждал на диск.

сега слушам (отново) и се усмихвам (отново) жизнерадостно като дете :) едно от малкото неща които ми носи щастие напоследък.

и си мисля защо ли не успя тая група. хех те всички те ми любими групи не са особено комерсиални. което обяснява честите ми размисли на тема " защо не успяха да станат супер популяни напиши_името_на_произволна_любима_група", а разни педераси (е тука си го търся с тая думичка ама е така) успяват.

п.с. за дарко ето написах за група чието име се чете сравнително лесно. е има 3 срички все пак :P

4 comments »

нещо съм се побъркал

Posted on Jan 31, 2005 by in Музика!

щото от няколко дни слушам ейс ъв бейс. в момента слушам all that she wants. и не го спрях. чудя се дали съм добре. и защо съм решил че не е толкова гадно като едно време. и въртя тука мегахитовете дето никой не си ги спомня вече.

1 comment »

фолк

Posted on Jan 17, 2005 by in Музика!

предната седмица мина под тоталната доминация на фолка. в разновидността му folk/pagan metal. като основното в плей листата ми беше Pagan Reign "Ydeli Biloy Veri" и Carved in Stone "Hear the Voice"

фолк вълната започна в началото на седмицата с Cruachan "Pagan" и беше допълнена с Nebelhexe "Laguz-Within The Lake".
плюс нещо по различно Manu Chao и Fermin Muguruza. ама това по друга линия.

изобщо много фолк седмица. :D:D:D

фолк тенденцията се очаква да продължи...

Leave a comment »

mago de oz

Posted on Aug 20, 2004 by in Музика!

mago de oz
последното ми музикално "откритие". от няколко дни съм източил всичко и слушам ли слушам. и се кефя. и после пак слушам ама сигурно трябва да поспра по някое време за да не ми омръзнат.и не мога да реша кой албум ме кефи най много.

какво представляват. рок или хард рок с цигулка (това си ми е неосъществена мечта аз да го направя ама само на уинамп мога да свиря) и с флейта напоследък мисля. и пеят на испански. не знам причината ама винаги съм бил фен на неанглоезичната музика. някои казват че е folk/rock. аз и на folk/metal се кефя много. определено си заслужава да се чуе. ако на някой му се слуша да драсне мога да му ги поизпека. а иначе емуле има всичко.

малко англоезични линкове metalstorm.ee и locomotive издателя им. тва последното се оказа доста outdated. ебахти дреме им да си ъпдейтнат сайта.

2 comments »

Mangasarian Brothers ©

Posted on Jul 22, 2004 by in Нет!, Музика!

наско ми го прати сутринта за което благодаря :)
ако нямаше вече скалауец щеше да бъде гениално. то и сега пак е маниакално ама на мен леко ми избива на клише. което не му пречи много да ме кефи. мега простотия. точно като за мен.

иска дебела връзка да се гледа клипа онлайн. на 256 килобита не може да се гледа :(
аз си го свалих де. а начина за сваляне е. сваляне на основниа флаш "Mangasarian.swf". декомпилиране. намиране на връзката към видео файла "Video/бай мангау.flv" и сваляне на видео файла в съответната директория. приятно гледане.

3 comments »