Категория: Убий преводача!

по следите на изгубените пиксели

Убий преводача! 2 обратни връзки »
шопинг(? нова българска дума беше ми любима в един момент от живота ми) в капитал Апаратът може да записва снимки във формат JPEG и RAW, като вторият би бил особено интересен за ценителите на високото качество. По този начин се избягва всякаква компре… още »

хакери

Нет!, Убий преводача! Коментирай »
кой ще ме разсмее и развесели ако не 24 часа. че се бях вкиснал. Не вярвайте на хакер, ако ви каже, че е такъв титанична и основополагаща статия за хакерството. must see!!! дълбок и прониковен анализ на хакерската душа. нищо подобно поредните журналисти… още »

част N за портичките и сервизите

Генерал!, Убий преводача! Коментирай »
малко извадки от статийка за вирусите и червите и кибер войните MyDoom забави изпращането на данни в Интернет и инсталира на заразените PC "портички", през които Хакерът може да поеме контрола върху компютъра. Когато някой има на разположение такава… още »

що е сорс код и има ли той почва у нас

Убий преводача! Коментирай »
"24 часа" 30 януари 2003 г., стр. 1 В Париж на среща с Бойко Борисов Бил Гейтс ни дава тайна от "Уиндоус" Вече ще се знае кой за какво рови в компютрите Най-голямата тайна на операционната система "Уиндоус" - нейният "сорс" код, бе обещан да бъде раз… още »

е ще се научим на кoмпютри някой ден

Убий преводача! Коментирай »
и на кафе ще се научим В София пък се е настанил германският софтуерен гигант САП, издигнал лъскава сграда от мрамор и стъкло, в която се намира лабораторията му. Там работят 180 инженери, които разработват версия на софтуерна програма "Джава" за най-но… още »

журналисти :(

Убий преводача! Коментирай »
Създателите на компютърни вируси са предимно тийнейджъри и младоци в началото на 20-те години, които са технически много талантливи, но им липсва социалната среда. Те живеят с помощта на компютърния свят, който предлага Интернет, и се изживяват чрез врем… още »

Двигатели

Убий преводача! Коментирай »
Серията бейзболни игри High Heat Baseball се падна на Microsoft. Сумата обаче не е огласена. Веднага след като сделката стана факт, Нанси Джинън в качеството си на говорител на Major League Baseball съобщи, че Microsoft получава само двигателя на играта,… още »
Контакт / Помощ. ©2017 by Ivan Petrov. blog tool.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Skin Faktory.