Archives for: "May 2004"

лого на България.

Posted on May 31, 2004 by in Генерал!
ами на свърши конкурса. сигурно е добро логото. на победителите честито. сега се очаква майсторите художници лого-рисуватели да го "оправят" щото конкурса не бил баш за лого на България ами за идея за лого на България. ей го тука pdf с уинърите и аз с мо… more »
Leave a comment »

трибюти

Posted on May 27, 2004 by in Музика!
коцето се опитва да ми надува главата с някаква си mariza дето хич не ми се нрави като за работа и по принцип. и аз взех че се нахъсах и си потърсих разни неща за слушане. по точно де що трибюти намеря. сега съм на We're A Happy Family Tribute To Ramon… more »
Leave a comment »

cant connect to aardwolf

Posted on May 25, 2004 by in Генерал!
гадно ми е. скапал се е някой рутър близо до тях. :( а толкова си обичам всички и клана и приятелите. ебаси колко празно е без mud. всъщност без единствения най-добър неповторим мъд на света. засега не мога да си представя живота без него. more »
Leave a comment »

слатки ягоди и абитуриенти

Posted on May 24, 2004 by in Генерал!
наложи ми се да мина през центъра май за първи път от доста време. много ме изнервиха всичките абитуриенти със шбаните си клакосни и откаченото каране и почнах да се чудя колко ли абитюренити измират от катастрофи. ама веднъж в живота се става абитуриент… more »
3 comments »

spyware

Posted on May 22, 2004 by in Нет!
от 2 дни си имам някакъв антивирус f-prot и той ми пищи за разни spyware гадости на моя компютър. и от тая сутрин съм в търсене на идеалния spyware remover. досега бях със Spybot - Search & Destroy 1.2. напоследък спря да има ъпдейти на дефинициите :… more »
Leave a comment »

тъпотии

Posted on May 20, 2004 by in Нет!
В: Кои са основните проблеми на бранша? - Липсата на сериозни проекти за уеб в страната. Голямата част от бизнесите или не могат да си позволят сериозен и работещ уебсайт на реалната му цена, или търсят алтернатива на професионално работещите фирми със… more »
Leave a comment »

b2evоlution 0.9 "europe"

Posted on May 19, 2004 by in Нет!
доста промени. за добро като че ли. само дето някаква тъпа функция ми преебаваше кирилицата доссега. битката беше дълга и досега неуспешна. докато не закоментирах _functions.php function convert_chars и засега работи ама ми взе здравето докато го наме… more »
Leave a comment »