spyware

By djendo

Posted on May 22, 2004 by in Нет!

от 2 дни си имам някакъв антивирус f-prot и той ми пищи за разни spyware гадости на моя компютър. и от тая сутрин съм в търсене на идеалния spyware remover. досега бях със Spybot - Search & Destroy 1.2. напоследък спря да има ъпдейти на дефинициите :( и явно не се справя идеално.


и се започна търсенето.
кандидат 1 spy hunter. ама за безпари има само скенер така че го отебах набързо. не се справи и скана идеално. някъде си в cygwin намери директория gator и каза не ме кефи това. и не мога да си ресайзвам прозореца което не ми харесва.


кандидат 2 bps spyware adware remover 8.2 той обаче упорито отказва да ми даде подробна информация за това което е открил.


кандидат 3 Spybot - Search & Destroy 1.3 новата версия се справя по-добре. интерфейса малко ме дразни. доста е тежък яде ми целия процесор (P4 2.4 Ghz). нещо странно се държи или се скапа или ме е "излекувало" без аз да му кажа. не съм особено доволен засега от това което открива. тоя пък мрази bps spyware adware remover.


кандидат 4 spywarekilla пак само скенера е за без пари :( и не кефи особено. ще мре. всъщност умря вече.


кандидат 5 ad aware personal справи се почти прилично май. и мрази spy hunter и spywarekilla.


кандидат 6 spy cleaner free version. много е зле. разочарован съм не мога да намеря от къде да му направя update . умря и той


кандидат 7 spy hunter full имаше го на датата. поне открива разни неща. и дава инфо какви са според него. и той не ме кефи особено.
търсенето продължава.п.с. започнаха да се мразят spyware remover-ите и да искат да се трият взаимно.вече съм съвсем объркан и имам 4 spyare remover-а инсталирани и на никого не вярвам. омръзна ми с това да се занимавам

This entry was posted by and is filed under Нет!.

No feedback yet


Form is loading...