тъпотии

By djendo

Posted on May 20, 2004 by in Нет!

В: Кои са основните проблеми на бранша?


- Липсата на сериозни проекти за уеб в страната. Голямата част от бизнесите или не могат да си позволят сериозен и работещ уебсайт на реалната му цена, или търсят алтернатива на професионално работещите фирми със студенти и т.нар. фрийленсъри. Липса на работещи маркетингови структури в чужбина на фирмите, които искат да продават на тези пазари. Фирмите, които работят за чужбина, са в много по-добро финансово състояние от тези, които работят само за българския пазар. По този начин те привличат в редиците си по-обучените и опитни кадри срещу много по-добро заплащане в сравнение с фирмите, които работят само за България. За много уебфирми се обезсмисля идеята да предлагат продукцията на българския пазар, защото просто не могат да платят за силни кадри. На много сървъри в цялата страна могат да бъдат намерени незаконни софтуер и съдържание за милиони, а защо не и милиарди. Наличието на такъв масив спира предоставянето на платени ресурси в интернет пространството, основен източник на приходи за богатите на съдържание сайтове. Да не говорим, че приучва клиентите, че да си в уебпространството е безплатно или евтино.




а сега коментара на черния.


на калпавия к** .. като не можеш да продаваш в уеб в българия продавай някъде другаде или ходи да копаеш. айде пак тез пусти фрийленсъри за толкоз години не се ли научи че фрийленсърите НЕ РАБОТЯТ FOR FREE и те коли карат и за бензин си плащат и за ядене и за пиене и за всичко. айде научете се да правите добри сайтове. и спрете да бълвате досегашния шит. и тогава говорете. не се ли виждате че 90% от това което правят фирмиците ви е боклук. а после целия свят ни е виновен. ай сикитир.


ами като искате най добрите да работят за вас ще им предложите най добри условия толкова е просто. като не можете ще експлоатирате "студенти" и ще продължавате да бълвате шит.


вареза му пречел стига тъпотии бе.някой май сънува миларди. ако искаш пясък в пусинята да продаваш няма да стане. да без пари е пясъка в пустинята. и общата информация в уеба. ама вий толко ли сте тъпи че пясък искате да продвате продавайте вода бе. нещо дето само вие го имате а аз имам нужда от него.
демек искам аз да намекна че нищо ценно няма. точка. поне за мен. точка. и поради тая причина никой не купува.



писна ми от мозъчковци. амин

This entry was posted by and is filed under Нет!.

No feedback yet


Form is loading...