Archives for: "June 2003"

кофти онлайн

Posted on Jun 25, 2003 by in Генерал!
djendo 17:32: gospod da gi ebe tez deto mi kupuwat lajnian internet peshos 17:33: какво се палиш бе? djendo 17:34: ще емигрирам дейба щибаната лайняна държава peshos 17:35: ще те подкрепя ако решиш да го направиш! djendo 17:36: ти не разбираш ко… more »
Leave a comment »

Ню стар

Posted on Jun 24, 2003 by in Генерал!
некой си пич вейдър взе че стана нова медийна звезда. мноо е популярен пича има го във 5 вестника поне. ебаси тъпата държава. лято. чудят се кви простотии да пишат във весниците. а господин вейдър е забавен тъпак. стига да не му се връзваш много. селян?… more »
Leave a comment »

Още едно недоразумение

Posted on Jun 20, 2003 by in Нет!
става въпрос за сайта "VIP за Нови Технологии", който се рекламира тук там из родното интернет пространство. мноо неясен. след загуба на половин час не можах със сигурност да установя кви са тез пичове и за кво се борят. сайта като визия хмм абе поне се… more »
Leave a comment »

Lucrat семинар

Posted on Jun 17, 2003 by in Нет!
ами имало едно време едни момчета и момичета и те направили 1 работилница и тя се казвала Lucrat. а дали е в дейтвителност било лаборатория по ползваемост или някаква ПР и рекламна блаблабла на нетеич е страничен въпрос. та момичетата и момчетата от лукр… more »
1 comment »

"к'ви са ти основанията бе пич"

Posted on Jun 16, 2003 by in Нет!
конКУРса за бугарски сайт иска 10 лева да учасвам. и аз се чудя да ба не се чудя за ташака ще дам 10 кинта и ще участвам. по скоро размишлявам к'ви са им основанията. да искат 10 лева за участие и дали таз идея е полезна за (имиджа на) конкурса. щото гл… more »
Leave a comment »

мистериите на българските конкурси.

Posted on Jun 16, 2003 by in Нет!
появи се поредният конкурс за бългаски уеб бла бла бла най-мистериозен и най-нагласен от всички. или поне аз не мога да си обясня по дург начин факта че въпреки няколкото часа които отделих не можах да открия кои са участниците в конкурса. единствения по… more »
Leave a comment »

4ucT yeb Du6au

Posted on Jun 10, 2003 by in Нет!
най накрая се появи публично и журито на конКУРса за "най добър български бла бла сайт според абеце дизайн и бла бла бла". http://bgsite.org/ донякъде негативната ми настройка се дължи на усещането което остана в мен за нагласеност необективност и не спа… more »
Leave a comment »