топспорт се олеха

By djendo

Posted on Jan 25, 2005 by in Нет!

неква болна параноя се ги гони хората от топспорт.
става въпрос за коментарите на "статиите". цензурата започва като борба с нецензурните изрази в коментарите.сигурно защото "говеда" обидна дума. хех. това се преживява.

последва цензурата на всякакви интернет адреси в коментарите. (цензурата работи чрез заместване на com, net, bg и всички адреси на спортни сайтове които са им известни със ***) щото някой да не види линк и да отиде на друг сайт. щото сме много извесни и велики и сме се взели на сериозно.

и тук следва бъгчето във филтъра което води до ей тоз забавен резултат:

{http://topsport.bg/emoticons/**flag.gif}

казва се само-цензуриране. а може би се срамим да се наречем българи.

а забраняването на контекстното меню на картиниките и показването на съобщение за копрайт е по-скоро смешно отколкото тъжно. копирайт хехе ще си умра от смях почти всички български сайтове ползват крадени снимки. ама като ги краднеми и стават наши. автори ставаме ние на снимктите. явно всичко което е в интернет е безплатно и може да се публикува навсякъде.

p.s. това е на практика най-посещавания ОТ МЕН български спортен сайт

This entry was posted by and is filed under Нет!.

1 comment

Comment from: gf [Visitor]

gf

Тегли им една майна и не им ходи на тъпият сайт. Аз за такива, който все пак ми е интересно да чета, но не и да им ходя на сайта си пиша малко скриптче, което само да дърпа новините. Така хем си ги чета, хем не ги посещавам.

02.02.2005 @ 14:52


Form is loading...