picasa

By djendo

Posted on Jul 20, 2004 by in Нет!

още една програма за гледане на картинки. коцето е възхитен от върможностите и. аз съм силно изнервен от spyware функциите и. поне има free версия (която може би краде информация от компютъра).

възможно е да не е в действителност spyware. а може и да е не съм я пускал без firewall. ама преди още да се пусне тръгна да се връзва и да пита за ъпдейти. ама това е обща болест на всички програми напоследък. това което е по зловещо е че чете чужди данни от регистрито. по-точно дифолт мейл акаунта ми :( :( и още на първото пускане започна да пищи регистрирай регистрирай. като и без да ме пита реши че искам да се запиша за някакъв си мейл лист и съвсем "анонимно" и да ми изпрати какъв точно ми е хардуера някъде си в интернет. не благодаря. супер интересно че като кажа cancel на регистрацията гадинката пак се опитва да се върже към updates.lifescapeinc.com за да попита дали случайно няма нова версия. а междувременно си признава какво ползвам.

иначе както обикновено с насторйкте се справих много бързо. сложих всичко наобратно и всичко е е горе долу ок. само дето в мен остана гадното чувство че нарочно забрави първия път като мy изключих auto update.

да може да гледа картинки и да прави албуми ама засега само по принцип. щото няма да и дам поне докато не разбера как точно ме шпионира. и преди да съм сигурен че не ми е качила диска в интернет да го кешира гугъл.

This entry was posted by and is filed under Нет!.

No feedback yet


Form is loading...