гювеч редизайн

By djendo

Posted on Apr 15, 2004 by in Нет!

или поредното дегювечизиране на гювеча
май изглежда по-добре. поне "нефтеното петно" в главата го няма :) ама съвсем си избяга от уникалния си имидж. и сега а just another портал като всички осталнали wannabe портали в България. и като стана дума за бягстово от имиджа след като се разкара стария слоган (беше добър) може би е време за ново лого :p (sarcastic aura)


пастелно по-пастелно най-пастелно гювеч

ами не ме кефи за целта. искам си го стария. или поне дизайн с по-портално издържвани цветове. пастелните поне за мен не са такива.


навигации
белите точки в навигацията още ме дразнят и не мога да свикна с тях ама карай то дизайн не се учи за 5 дни. понякога и за 5 години. и като стана дума за навигацията защо отварятие всичко в нови прозорци тъпо много тъпо. аз вервам че туй дето е в един и същи сайт се отваря в същия прозорец точка. в конкретния случай всичко което име gbg.bg abv.bg и netinfo.bg е същия сайт удивителна! и се отваря в същия прозорец. освен ако целта не е да правиш пoсетителите на маймуни и да им отвориш десетина прозореца.


иначе има напредък казват хората. пък може след 100 години да видим и истински портал в Bългария. аз залагам че ще се казва yahoo.bg



P.S. за навигацийките пак защо на всичко освен на 'GBG.BG' и Поща 'ABV.BG' му е написано името в навигацията а само на тез двете адресите? може би защото много трудно се помнят. (ultrasarcastic aura)

This entry was posted by and is filed under Нет!.

No feedback yet


Form is loading...