дата.бг хо хо хо

By djendo

Posted on Feb 3, 2006 by in Нет!

Търсачката на пиратско съдържание на дата.бг вече е е платена. все повече warez достъп в тая държава става платен. чудя се дали датата не са се поучили от арена. и като са видели че арена не са хлопнали кепенците. са решили и те да искат кинти за варез.

Донякъде проумявам защо хората си плащат за достъп до warez. съвсем не проумявам защо се случва това с подкрепата на МВР, НСБОП и други такива. имам чувството че warez сайтовете си плащат месечен рекет на МВР за да не ги закачат и който не си плаща гърми.

Сега се сетих пак за лошите ефтипита ето и точните думи на някакъв шеф от несебоп:

-Споразумението беше подписано само от фрий сървъри. С FTP-та няма какво да се споразумяваме. Това, което те правят, е тежко умишлено престъпление.

Повече съм се смял на конкретния текст. когато го четох. и си представях как съврърите са добри и лоши.

Но за да те рекетира несебоп трябва да си голям и известен. така че големите warez сайтове са добри и толерирани от държавата. малките и неизвестни са лоши и престъпни докато не станат големи и не почнат да си плащат. тогава стават добри. и почват да се "борят с пиратството". и да бъдат подкрепяни от държавата.

Когато почнеш да си плащаш рекет трябват допълнителни приходи и ето я новата смс игра :P

Mалко стана като теория на конспирацията. но е факт че ако искат хората с качулките могат за 1 ден да спрат всичките фрита. вероятно имат и основание да го направят но не го правят.

И да завърша весело, искрено се смях на последното изречение

Искрено се извиняваме за причиненото Ви финансово неудобство.

некой гуру на маркетинга го е измислил.

This entry was posted by and is filed under Нет!.

No feedback yet


Form is loading...