бъгъ сайт

By djendo

Posted on Nov 2, 2004 by in Нет!

свърши се. с поредния.

на победителите честито.

за специалните награди
забелязвам тая година драстично за намаляли "специалните" награди. явно новият организатор иска доста повече кеш за награда от стария. всъщност организаторите полагат сериозни усилия за капитализиране на конкурса веднага след придобиването му.

за конкурса
конкурсът е провал. при положение че има между 20 и 50 хиляди български сайта. в конкуса участват по малко от 200 от които около 25 % са създадени от организаторите. конкурсът е от огранизаторите за организаторите. единствената му цел е ПР на организаторите. поне такова тягостно впечатление оставя у мен.

за семинара
семинарът като сателитно събитие на конкурса. лекциите в семинара могат да се резюмират с 1 изречение "ние в нашата фирма ...". в почти културен тон без директно плюене по конкуренцията. с изключение на мейл.бг който си позволи неверни тъпи плюнки към абв(е не мога да го пропусна това. болезнено привързан съм към абв). и вопли гроздето е кисело. ама то иска много ресурси и е лошо освен това. лекциите бяха на много различно ниво, от блестящи до комични. а самият семинар за неясно каква аудитория.

за награждаването
лош избор на водещите. определено неподходящ избор за такова събитие. церемонията като цяло ставаше и имаше добри попадения сред личностите, които раздаваха наградите. тъпото за мен беше опита да се омаловажат наградите на публиката. щото само наградените от журито излизаха на сцената да благодарят на авторите на сайтовете е и на потребителите си.

за категориите
категорията "корпоративен сайт" тази година е мутирала до 3-4 категории. в което аз виждам опит от страна на организаторите да си раздадат повече награди. поради простата причина че техните клиенти са главно фирми и би трябвало да участват като корпоративни сайтове.

вместо заключение
ами малко разхвърляно ама така се получи. няма да редактриам повече.
част от победителите са НАИСТИНА добри и наистина ми харесват и се радвам много за тях. останалите са просто сайтове. ама така е решило компетентното жури. на когото не му харесва да си направи алтернативни конкурси.

This entry was posted by and is filed under Нет!.

No feedback yet


Form is loading...