холера

By djendo

Posted on Aug 29, 2005 by in Музика!

след дълги години търсене си намерих "Уплаши детенце" единствения албум на "Холера". много любима моя група от детските години и не толкоз детските де.
албумът го изнамерих рипнат на 2 mp3 по една за двете страни на касетката (какво ли беше това), не съм го виждал на диск.

сега слушам (отново) и се усмихвам (отново) жизнерадостно като дете :) едно от малкото неща които ми носи щастие напоследък.

и си мисля защо ли не успя тая група. хех те всички те ми любими групи не са особено комерсиални. което обяснява честите ми размисли на тема " защо не успяха да станат супер популяни напиши_името_на_произволна_любима_група", а разни педераси (е тука си го търся с тая думичка ама е така) успяват.

п.с. за дарко ето написах за група чието име се чете сравнително лесно. е има 3 срички все пак :P

This entry was posted by and is filed under Музика!.

4 comments

Comment from: Жоро [Visitor]

Жоро

Класика!
Албума се продаваше в кофички от кисело мляко и беше доста добър. Гласа на вокала беше малко странен де, може би това е повлияло и на по-нататаъшни успехи на групата :)

30.08.2005 @ 11:21

Comment from: Amelia [Visitor]

Amelia

Намерих сайта, докато търсех песните на Холера. :) Наистина култова група. Ех, помня как си купих касетката им от Синьото някога…Ще ми кажеш ли откъде мога да ги сваля? Моля! :)

16.12.2005 @ 08:29

Comment from: Aleks [Visitor]

Aleks

и аз искам адреса от който да изтегля албума. Спокойно, той не подлежи на санкции според мен защото той така или иначе не може да се намери на пазара и групата я няма вече да не говорим че те сами си бяха продуенти. Так ако имаш линк - пусни го тук :) мерси.

19.08.2007 @ 11:34

Comment from: [Member]

линк нямаше ама взе че се появи :)

цък

19.08.2007 @ 12:38


Form is loading...