Балканджи

By djendo

Posted on Sep 18, 2005 by in Музика!

повод да пиша това е че най накрая чух балканджи на живо. и пак ще ги слушам :) иначе от известно време си ги връткам на mp3. това е първата българска гурпа която ми харесва от доста време насам.

вчера по случай деня на софия имаше концерт в южния парк. от който концерт хаванах почти само балканджи. и пак ме изкефиха. много. по едно време скачах с колелото доколкото мога. е вярно че по принцип не мога да скачам много и бях на бира и половина ама скачах.

бях си обещал че ако някога наблизо се продават дисковете им ще си ги купя.е купих си ги и двата:) заради радостта и удоволствието което ми е доставила музиката им. защото се кефя на творчеството на тез хора.

за музиката. то си трябва да се чуе някак си не върви да се описва музика.а точно тази музика може да се изтегли сводобно от тук. аз в момента си тегля и слушам демотата и си се кефя.

да само дето ми стана някак гадно и тъжно в момента заради Николай Баровски и се чудя какво ли мога да направя. a понякога се чудя какво ли е станало някога и какво ще стане.

This entry was posted by and is filed under Музика!.

1 comment

Comment from: аз [Visitor]

аз

В Солун оправдаха Николай Баровски, задържан заради фалшиви евро

Повече от година музикантът от група “Балканджи” се намираше в затвора, без срещу него да се води следствие или да е повдигнато обвинение
11.01.2006

Солунският окръжен съд обяви за невинен българския архитект и музикант от рокгрупа “Балканджи” Николай Баровски, който бе обвиняван за пренасяне на 20 000 фалшиви евро през гръцката граница…

(цялата новина - в Нетинфо)

12.01.2006 @ 14:32


Form is loading...