upgrade

By djendo

Posted on Mar 29, 2011 by in Генерал!

upgrade до последната версия на b2evolution 4.0.5 преди заспиване за лека нощ. докато смуча вероятно последния картон вино за тая зима.

всъщност няма особена причина за ъпгрейд при положение че от 6 години не пиша тук. еее мога да се изфукам от 6 години сам заебал блога си. верно си е повод за гордост. или от 5 няма значение.

и драскам цялото това нещо за да напиша за ъпгрейда на полу-ясна глава, без да забравя (почти) нищо конфигурации, конфигурации за локализации, локализации, байряци, фавикони, robots.txt, google webmasters tools, yahoo webmaster whatever, права на директории. което вероятно не интересува никого дори мен.

и съвсем между другото му смених фасона на блога от нямане какво да правя. Но всъщност донякъде започнах да пиша за да отговоря на въпроса защо не мина на wordpress, а отговорът е защото не ми пука :) и защото поне малко си падам по ексцентричните неща :)

и още нещо, има нещо което ме привлича в ретрото. има някакъв уют, някакво излъчване. а днес да имаш блог си е наистина ретро. и отново ексцентрично. а да имаш блог който не е wordpress или blogger си е още по-ексцентрично. което ме кара леко да се усмихвам :)

This entry was posted by and is filed under Генерал!.

No feedback yet


Form is loading...