счупен

By djendo

Posted on Sep 19, 2006 by in Генерал!

планът за съживяването на блога се отложи. с 2 месеца поради счупване.
скочих от стълби. с чуждо колело. и се приземих лошо. 1 час по късно разбрах че ми е счупена ключицата.

сам съм си виновен за глупостите и съжалявам, но е късно за съжаление. много по-гадна от болката е е мисълта за това което съм провалил от тъпотия. а какво съм провалил ще видим. със сигурност втората половина от отпуската си и рождения си ден. гадно е рожден ден окован.

благодаря ви на всички, които се интерсувахте и ми помагахте. сега в момента от сърцето изригва обич към вас. хубаво е когато си слаб да знаеш че на някого наистина му пука за теб.

1 ключица заздравява за 2 месеца. (дали 2 ключици заздравяват за 1) през деня след първите 2-3 дни е леко. не боли не е страшно. през нощта е тежко, защото не може да се спи нормално и парчетата се разместват и боли.

след 1-2 седмица бях на път да се .адски хубаво е да виждаш хора. и много съсипващо да не виждаш никакви. голяма радост си беше разходката през уикенда в парка. гледах хората като невидял.

вече изглежда съм почти оправен само още 1 рентгенова снимка надявам се. и ортопедите ще кажат: "ти си ок".

и като казах рентген. се сетих /то си заслужава отделна статия за медицинското обслужване/ как 1 месец след счупването ходих на контролна снимка. много ме вбесиха, когато някой рентгенолог ли беше не знам ми съобщи че ключицата ми била лошо счупена и да бягам на доктор. леле как побеснях не е истина. добре че ортопедите ме успокоиха по-късно че зараства :)

This entry was posted by and is filed under Генерал!.

No feedback yet


Form is loading...