пиратството било ограбвало

By djendo

Posted on Oct 26, 2006 by in Генерал!

нещо министерсвото на "културата" взе да ме нерви. Някой като е ограбен да съди тоз дето са го ограбили за грабеж.
Гледам снимките на разни хора дето били ограбени. И съжалявам че не съм ги ограбил. Просто защото няма какво да ограбя от тях. Всъщност не съжалявам те си съществуват някъде извън моят свят. И след като свърши кампанията ще си потънат пак в небитието.

А за други мисля че са станали духовни проститутки и въпросното министерство ги е употребило. (май нещо са ме изнервили за да си го помисля :) )

продължение от сутринта.

Вече гледам с повече насмешка на измислената PR кампания на въпросното министерство. И с малко тъга щото тез пари можеха по-добре да ги употребят. Някак на нещо децата да научат. Еба ли мааму на кво. Да пишат, да свирят, да пеят. Ако искат да съхранят и развият тая култура.

А на творците имам какво да кажа. "Като не можете да сътворите нещо което да ви храни, ходете да копате. Мен държавата не ме храни, не виждам причина и вас да ви храни. Ако не се научите да продавате труда си супата."

иии аз лично съм готов да си купя музика (стига да преценя че си заслужава купуването). и си купувам понякога. но продължавам да си я слушам на mp3. щото ми е по удобно.

а скулптури няма да си купя. dvdrip на пиеси също няма да се изтегля. :P

This entry was posted by and is filed under Генерал!.

No feedback yet


Form is loading...