паркът

By djendo

Posted on Apr 10, 2005 by in Генерал!

южният парк смърди на кебапчета. и на изгорели автомобилни газове. който е направил, така че да могат да влизат коли в парка пожелавам му 200 негри да го изнасилят анално. много ме ядосват колите в парка. повече от мрънкащите пенсии дори.

освен това са почнали да го застрояват и откъм гоце делчев и сребърна :( там където реката излиза от парка. някой ден паркът ще изчезне иот него ще останат само по 20 метра от двете страни на реката :( което изобщо не ме кефи. сигурно и следващия кмет ще има дъщери и за тях ще трябва да се погрижи и да лапне някоя комисионна. и така ще си отиде парка.

а аз повъртях час час и половина здраво. първи тестове на колелото. не ме кефят особено гумите. как се държат като минавам по камъни, клони и други подобни. като имам повече пари кендите ще се пенсионират и ще сложа някой максис. щото по ме кефят.(някой трябва да ме спира да не се оливам с ъпгрейдите на колелото :) ) иначе за парите си е добро колело и ме кефи как се държи. по късно днес пак ще покарам. не съм му се нарадвал съвсем още...

This entry was posted by and is filed under Генерал!.

No feedback yet


Form is loading...