нови

By djendo

Posted on Dec 14, 2004 by in Генерал!

имам си лан най накрая. може би трябваше да почна от там че си имам нова къща. и търсенето продължило с различна сериозност около 4 месеца свърши :) и горе долу се кефя на живота щото имам много нови неща :) и всичките ми нови придобивки ме кефят:)

търсенето на имот като нямам много пари е гадост голяма гадост и почти ме докара до отчаяние. и накрая се изнервих и казах тая ще е. разни хора предлагат под наем разни дупки за сума около и по-голяма от средната заплата за страната. ебати държавата е това.

къщата е яка ама е малко празна. губят и се малко мебели. сега си измислям дизайна на хола. щото в момента в него има бюро и люлеещ се стол. всъщност е доста празен апартамент.

лана ми е от вчера и засега докарва каквато скорост са обещали хората от NETRON LAN-Internet, които имат супер таен сайт. щото трябваше да положа известни усилия да го открия. всъщност е страница а не сайт :p. сайтовете имам много страници :p. ама все тая не си купувам от тях уеб дизайн така че няма значение какъв е сайта.

за 10 минути пуснат компютър в локалната мрежа младежите се бяха напъхали в шеърите ми. след това деня и нощта ми минаха в обезопасяването на комютъра в новата "враждебна среда". щото не го бях ползвал (в мрежа) година и половина и горкия беше съвсем беззащитен. довечера ще си го настройвам щото много ми е криво когато съм с ненастроени miranda и firefox.

абе хепи съм. навлизам в ентусиазиран период. и вярвам че: "всичко ще се оправи няма проблеми"

This entry was posted by and is filed under Генерал!.

No feedback yet


Form is loading...