Неделя

By djendo

Posted on Mar 7, 2006 by in Генерал!

много неща се случиха като за мен. защото обикновено си седя у дома и нищо реално (в смисъл на нищо свързано с реалния живот като контрапункт на виртуалния живот) не ми се случва.

след тримесечна почивка. изкарах колелото. в отвратителна физическа форма съм. след 3 месеца атрофия. гадна работа е зимата. седищ ядеш спиш седиш ядеш... сега е момента ски/сноуборд феновете да се обадят и да кажат карай счи. на сегашния си акъл бих карал единствено колело по писта но няма пари за такова в момента. е и найлон де.

определено не съм си променл навиците на каране. газ газ газ колкот мога. след това плезя език. драпам. и пак газ газ газ. въсщност въпреки умората и въпреки че ме боли нежния задник от седалката. аз много се радвам че успях да намеря време за хобитата си байк и фото.

продълавам да не се харесвам като фотограф (всъшност не ме кефи резултата от щакането иначе в представитес си съм прекрасен фотограф) ама това не ми пречи с голям кеф да пуцам като с картечница по всичко което движи. в случая по пешо .успях да постигна около 1 снимка на която той да се хареса. от около 30.

успях най накрая да си поиграя с вече не толкова новия поляризационен филтър. верно работи.

най накраря хубава неделя. май е време за пробуждане.

This entry was posted by and is filed under Генерал!.

No feedback yet


Form is loading...