На трудовата борса

By djendo

Posted on May 14, 2009 by in Генерал!

Джендо отново си търси работа. Поради краха на предишната такава. Джендо разбира от компютри и от програмиране. Джендо обича работата си. Интересува се какво се случва по света и у нас. И се старае да бъде в час. Джендо обича да пише хубав сорс. И много се нерви на мърлячите, ама много. Джендо мрази шефовете да крещят и това го прави по-трудно да пише какъв да е сорс, но и тогава каквото напише пак е хубав сорс. Джендо сам си доставя необходимото количество стрес в живота. И за това не е необходимо други да ми доставят още стрес. Джендо мрази (абе мрази е силничка дума ама си е така) чалга. Джендо обича рок и около рок. И често има много етно музикални залитания.

Джендо е работил на много места по много проекти, като най значимия е abv.bg макар и това да се е случило отдавна.

Джендо много старателно се оглежда за средно голяма добре устроена, организирана, усмихната и спокойна фирма, която има много работа и много продажби. Може и по-голяма да е, но всички други условия остават. Която да има желание да наеме Джендо, за да може той да пише яки неща за тази фирма. Или евентуално да върши други яки работи свързани с компютри. Детайлно CV на Джендо може да се изтегли от тук.
Джендо си има young apprentice на име Биби. Джендо има силното желание да продължи да работи заедно с Биби. Детайлно CV на Биби може да се изтегли от тук.

Ако тъй се случи че Джендо не успее да си намери подходяща фирма, за която да работи една мисъл се върти в главата на Джендо да си направи собствена фирма и за започне да работи за себе си. И разбира се да прави много яки неща. Заедно с Биби, а след това и с други.

Ами това е. Търся си работа.

This entry was posted by and is filed under Генерал!.

No feedback yet


Form is loading...