Mtel PR или как да си спретнем Distrubuted DoS* на мобилната мрежа сами

By djendo

Posted on Sep 18, 2005 by in Генерал!

xxxxx, 16.9.2005 16:02 :
В неделя разговорите в Мобилтел - БЕЗ ПАРИ :)

djendo, 16.9.2005 16:03 :
ще им падне мрежата ако го направят според мен

Mtel решили да си правят рекламка и да пусната малко аванта за един ден. хе хе. може ли толкоз много хора да бачкат там и да не се сетят какво ще стане и че мрежата им не може да поеме такова натоварване. що на мен ми трябваше 1 минута да се сетя какво ще се случи. явно не осъзнават как точно влияе аванатата на българина.

не това не е тест на мрежата на мтел. това е самопреебавка. и преебавка на клиентите им които имат нужда да проведат нормален "неаванатжийски разговор". никак не е нормално за да се свържеш с някого да звъниш 5-20 пъти. да споменеш майката на оператора. да си изгубиш половин час. и т.н. за щастие това не се случи в делничен ден щото циркът щеше да бъде пълен.

а иначе гледах щастливи хора които усмихнати употребяваха авантата.

основната поука за мен от целия тоз цирк е с колко малко хора си комуникирам по гсм. редовно. чудех се на кого да се обадя и да се поговорим. отговорът е двама. дали съм станал самотен затворен стар човек.

*DDoS - ето какво е цък

P.S. очаквам от мтел изобщо да не споменат че са имали сериозни проблеми през тези 24 часа. и на дирекни въпроси за проблемите да отричат че е имало проблеми и да твърдят че всичко е било в нормално и в рамките на очакванията :) и да се бият по гърдите колко са велики. и какво велико дело са направили днес.

This entry was posted by and is filed under Генерал!.

1 comment

Comment from: raDco [Visitor]

raDco

Цитат:
“Използването на мрежата на Мтел в деня за безпланите разговори надмина очакванията ни, заявиха от българския GSM оператор …”

No comment!

19.09.2005 @ 16:03


Form is loading...