колело

By djendo

Posted on Jun 12, 2005 by in Генерал!

днес имах време да повръткам. първо из центъра. това ми беше реално първото каране из центъра с това колело. пиротска, народния театър, ндк разни такива места с тълпа. обожавам да карам в тълпа. много. даже минах 2 пъти през бирфеста пред ндк. някъде в средата смърди адски на пържено ама кво да го правиш бирфест.

обичам да се провирам между хората. не знам защо не мога да си го обясня но ме кефи. може би защото е необходим повече контрол върху колелото за да се кара в тълпа. а може и да ме кефи да ме псиват когато минавам много близо до хората :p всеки си намира забавления.

между другото аз карам в такива ситуации доста внимателно, особено ако има деца наблизо. и въпреки привидно агресивното и безотговорно каране аз съм много безопасен. щото (вярвам че) имам контрол върху велосипеда.

мда сега се сетих няква мацка в зоната много ме изнерви колко станно и бездарно караше колата си. може и да се учеше. ама замалко да и се забия отзат в нея щото съвсем неочаквано намаляваше. няма да споменавам че мигачите не знаеше за какво се използват. в един момент ми писна и демонстративно я изпреварих бесен.

после поврътках из южния парк. отново любимата ми тълпа:) (и колоездачки :) ) само дето аз вярвам че там имам домакинско предимство щото обикновено там карам. по некое време и другарчета си намерих щото в парка ми доскучава сам да карам. не че ми се е случвало да карам сам скоро през уикенда в парка.

изобщо хубаво каране се получи. плюс малко джаги :)

This entry was posted by and is filed under Генерал!.

No feedback yet


Form is loading...