без морал

By djendo

Posted on Jun 30, 2006 by in Генерал!

Тъй като сме закупили част от правата от Министерството на културата, ние се обърнахме с писмо до министерството да поеме защитата ни. То е разпоредило на Главна дирекция “Борба с организираната престъпност” да се заеме със случая. Предали сме съответните материали в специализирания отдел.

цялото писмо тук
а сега си представете какво би станало ако КК Труд бяха купили права от Министерството на отбраната.

че така работи българската държава порчъково то е от ясно по-ясно.
който спонсорира агент боп. неговата работа върши агент боп. и понеже само борците за авторски права имат бюджет за усвояване. само тяхната работа върши агент боп. а и тез дето казчват торенти нямат по 10 гарда, не стрелят, не бият, нямат пари да купят цялата ГДБОП няколко пъти, нямат и депутатски и други инмунитети. по-лесно се хващат от истинската организирана престъпност. уви детската ми представа че агент Боп се бори с мафията бе тотално разбита тая пролет. но това е друга тема.

други въпроси ме вълниват сега. кой от министерството на културата разпродава българската култура? каква е целта на съществуването на министерството на културата опазване и разпространение на националната ни култура или разпродаване на културното наследство на моя народ на частни лица? някой в това министерство няма ли да подаде оставка след тоя скандал? какво всъщност се случило че правата на български класици се държат от частна фирма. защо няма закон който да защитава въпростните творби от посегателства?

изобщо няма да го коментирам писмото на съществото Никола Кицевски. леле омерзен съм дори когато му пиша името и когато мисля за съдържанието на въпросното писмо. жалки дребни душици.

въпреки че досега мълчах и дума не прописах. може би щото още бях в летаргия в началото на тоя фарс. последното действие ме изкара от летаргията и е на път да да ме държи ядосан дълго. няма да им се дадем

This entry was posted by and is filed under Генерал!.

No feedback yet


Form is loading...