порзрение за българията и натото

By djendo

Posted on Apr 22, 2004 by in Генерал!

имаше по едно време в софия едни плакати с два помияра българския помияр и натовския помиар. жалко че не можах да намеря снимка из онлайна да я сложа. ама да се върнем към плаката за българия и натото. българското куче. то си личеше коее е щото имаше лентичка със знамето абе беше си ясно кое е. ама типичен помияр мизерен си беше. а натовското куче ротвайлер голем дзвер ама германски а не хамерикански.
и се зачудих кой и за какво го лепи тоз плакат. и кво ми измърдри простата кратуна. за послането и авторите на плаката. та аз го разтълкувах така тоз плакат значи къде ний голи боси долни и недостойни помияри сме тръгнали към натото и европата. и като не на нато. и решиш че го лепят разни болни младежи социалисти тям подобни "вива куба и фидел".

да ама не.
не било съвсем така. ами баш обратното. правителството PR решило да направи както се оказа и както прочетох тук и сега малко ще поцитирам

Идеята е на агенция "Ню момент", към която от Външно се обърнали с молба да намерят интересна и забавна форма на комуникация с всеки българин, за да разбере членството ни в НАТО.

... "Много ги харесахме още от първия път, защото малкото кученце е много сладко и много спокойно се е облегнало на ротвайлера", обясни Калина Начева, зам. мениджинг директор в агенцията. Породата на малкото кученце била много скъпа и рядка и била любима на британската кралица, която имала 7 такива кученца.



изводите

  1. мен пиари и реклами тотално не ме ловят или тая реклама е тотално сбъркана
  2. като си купувате куче не си купувайте най скъпото щото най скъпите кучета изглеждат като помияри

This entry was posted by and is filed under Генерал!.

No feedback yet


Form is loading...