наспан

By djendo

Posted on Apr 24, 2004 by in Генерал!

предния пост отиде в небитието. уикенда и той. а щеше да бъде първия уикенд извън софия от почти година. вече не съм нито бесен нито отчаян. и полу спокойно анализирам проблемите за провала.


част моите прятели не могат да си комуникитат с хора (или с мен). мълчат като путки и трябва с ченел да им вадиш думите от устата. и като забравя и се провалят плановете. ами като почнете да казвате нещо кажете го докрай мама му стара. и не забравяйте да почнете.(последното е за коцето). та така уикенда се издъни поради общото ни неумение да комуникираме с хора. амин

This entry was posted by and is filed under Генерал!.

2 comments

Comment from: Peter [Visitor]

Peter

И сега какво ще правим?

Последните n пъти, когато сме се уговаряли да правим нещо, винаги се е повтаряло едно и също. Тъмната Магическата Сила, която злокобно дебне над приятното ни прекарване заедно, винаги се намесва. Само че забелязах, че го прави с краен брой похвати:

Вариант 1. Измисля няколко паралелно случващи се събития, които Джендо трябва да подреди във времето. Магическата сила знае, че това е непосилна задача за него и го оставя безпомощно да се лута, проваляйки всичките или по-голямата част от случващите се неща.

Вариант 2. Ако случайно предусети, че Джендо все пак ще успее да подреди събитията, вкарва в играта няколко човека, които по някакъв начин са обвързани с тях. Най-често това е човекът Чо и това е достатъчно, за да постигне същия резултат с провалянето на събитията.

Накратко – да, беше хубаво на Чавдар. Да, щеше да е хубаво, ако беше дошъл. С или без Чо (с Чо щеше да е по-хубаво). И маршрутките не са изпратени от Тъмната Магическа Сила – те ни помагат да се придвижваме от едно място на друго. А някои неща трябва да се научиш да правиш сам – например, когато на Чо не му се ходи някъде, да тръгваш без него. Когато няма кой да кара колата на Чо – да дойдеш с маршрутка. При това, без да чакаш 100 пъти да се уговаряме, да ти се обаждам, да те навивам да идваш. Знаеш къде е Чавдар, знаеш как се стига го там, искаше да дойдеш – защо не дойде?

25.04.2004 @ 21:00

Comment from: dj [Visitor]

dj

първи кометнар урааааа :) значи работят

а как изглеждаше от моя гледна точка. имах план, мечта, идея и много исках така да стане. явно останалите са имали други планове. моя се провали. аз се отчаях/ядосах/схумнах/побеснях/депресирах минах и през още няколко подобни състояния. мина ми. сега ми е тъпо ама и това ще ми мине.

26.04.2004 @ 11:08


Form is loading...