« finding arenagoogle почва да ме кефи по малко »

2 коментара

 1. § Peter на :
  И сега какво ще правим?

  Последните n пъти, когато сме се уговаряли да правим нещо, винаги се е повтаряло едно и също. Тъмната Магическата Сила, която злокобно дебне над приятното ни прекарване заедно, винаги се намесва. Само че забелязах, че го прави с краен брой похвати:

  Вариант 1. Измисля няколко паралелно случващи се събития, които Джендо трябва да подреди във времето. Магическата сила знае, че това е непосилна задача за него и го оставя безпомощно да се лута, проваляйки всичките или по-голямата част от случващите се неща.

  Вариант 2. Ако случайно предусети, че Джендо все пак ще успее да подреди събитията, вкарва в играта няколко човека, които по някакъв начин са обвързани с тях. Най-често това е човекът Чо и това е достатъчно, за да постигне същия резултат с провалянето на събитията.

  Накратко – да, беше хубаво на Чавдар. Да, щеше да е хубаво, ако беше дошъл. С или без Чо (с Чо щеше да е по-хубаво). И маршрутките не са изпратени от Тъмната Магическа Сила – те ни помагат да се придвижваме от едно място на друго. А някои неща трябва да се научиш да правиш сам – например, когато на Чо не му се ходи някъде, да тръгваш без него. Когато няма кой да кара колата на Чо – да дойдеш с маршрутка. При това, без да чакаш 100 пъти да се уговаряме, да ти се обаждам, да те навивам да идваш. Знаеш къде е Чавдар, знаеш как се стига го там, искаше да дойдеш – защо не дойде?
 2. § dj на :
  първи кометнар урааааа :) значи работят

  а как изглеждаше от моя гледна точка. имах план, мечта, идея и много исках така да стане. явно останалите са имали други планове. моя се провали. аз се отчаях/ядосах/схумнах/побеснях/депресирах минах и през още няколко подобни състояния. мина ми. сега ми е тъпо ама и това ще ми мине.

Коментирай


Вашата електронна поща няма да се показва в сайта.

Вашият интернет адрес ще бъде показан.
(Новия ред става <br />)
(Име, електронна поща & уебсайт)
(Позволява на потребителите да контактуват с вас чрез форма за съобщения (вашата електронна поща не се показва))
Контакт / Помощ. ©2017 by Ivan Petrov. multiple blogs.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.