***

By djendo

Posted on May 10, 2007 by in Генерал!

гръмнаха мутра. лошото е, че колкото и да ги гърмят не намаляват.
***
осъдиха педофил депутат. PR постанока е тая присъда. гадно нещо е педофилията. гадно е и да симулираме правораздаване.

аз лично много се съмнявам, че ако извършителя беше депутат от друга политическа партия изобщо щеше да се стигне до съд.

да разбира се че ако има доказателства и е виновен трябва да бъде осъден. и най-вече мечтая някой ден да видя работещо правосъдие. но много се съмнявам че ще го видя скоро/изобщо.

***
Денят на Европа. европейците ги е страх от фашизъм, сигурно защото не са опитали от комунизъм. еми не го тача тоя тоз празник. много ми е руски. а някак не обичам руснаци. и комунисти не обичам и някак ги отъждествявам.

абе всъщност е адски тъпо ден, който е разделил европа, да се обяви за ден на европа. толкова безумно тъпо е, че чак се усмихвам мрачно

This entry was posted by and is filed under Генерал!.

4 comments

Comment from: Djanka [Visitor]

Djanka

Kak e Ivane - otdavna nishto ne si pisal v bloga?

12.02.2009 @ 05:14

Comment from: [Member]

Хммм ти може да си около 2 човека (ей как ми издавате истинското име). … Но се оказа трети човек. Чудех се кой си. Сега се чудя защо дращиш тук а не на icq.

Блога ако го има сигурно ще започне на чисто. Някой ден, на някой адрес, на някаква тема. Някой ден… когато има за какво да пиша.

Аз съм добре :)

12.02.2009 @ 10:13

Comment from: DimiDjanka [Visitor]

DimiDjanka

Аз познавам ли го?

13.02.2009 @ 09:49

Comment from: [Member]

Ба ли го. Така като гледам двете съобщения едното си го писал от работа, другото от вкъщи. Но и да не съм прав за предното. Задължително го познаваш.

13.02.2009 @ 10:22


Form is loading...