нов сайт за чикиджии

By djendo

Posted on Oct 1, 2004 by in Нет!

в последната седмица gbg.bg и news.bg и други се появиха рекламни публикации за нов сайт за "търсене на съученици, приятели и познати". става дума за чекиждийския сайт atol.bg който по нищо не се отличава от останалите сайтове за чикиджии sladur.com, bgdate.com, elmaz.com. всъщност има една разлика. като си въвеждаш личните данни си избираш училище, ама това е само за парлама.

това което ме изнерва отново е бездарно и некадърно написаната система за регистрация, която позволява регистрацията с чужд имейл адрес. писна ми. писна ми. писна ми. от чикиджии които използват моите имейл адреси. за да намерят някоя курва да наебат. писна ми от некадърни писачи на сайтове. писна ми от това че българския уеб е още в каменната ера и изостава на 3-4 години от истинския уеб.

P.S.: както обикновено не успях да си изтрия акаунта (кофти интерфейс) и пратих мейл с молба да го изтрият. ще видим какво ще стане.
между другото в последния такъв диалог който водих за фалшива регистрация , акаунтът беше изтрит а аз получих извинение :) много съм досаден понякога :p и упорит

This entry was posted by and is filed under Нет!.

1 comment

Comment from: [Member]

аз като един асоциален и некомуникативен тип така и не се опитах да контактувам с някого от там. сигурно щото не вярвам че някой с когото си струва да си говоря би си оставил истинска информация там. по си предпочитам офлайн контактите.

след второто злобно писмо което им пратих си получих изтриване на акунта и извинение. отговориха за 8 минути ама аз си бях саркастично настроен. очаквам някой пак да си регистра акаунт от някоя моя поща за да си попиша хората.

09.10.2004 @ 16:13


Form is loading...